Soldeur | Rolgordijnen

ROLGORDIJNEN VOOR ELK INTERIEUR

De uitgebreide collectie rolgordijnen bestaat uit mooie stoffen en ruim 400 kleuren. Zo vind je altijd de kleur die perfect binnen je interieur past!


VERDUISTEREND OF LICHTDOORLATEND

De collectie rolgordijnen van bécé biedt zowel verduisterende stoffen als lichtdoorlatende stoffen. Kies een verduisterende stof in de slaapkamer voor een goede nachtrust of ga voor een lichtdoorlatende stof in de woonkamer, voor een sfeervolle lichtinval en voldoende privacy.


JE EIGEN STIJL

Geef je interieur een persoonlijke finishing touch en maak je rolgordijn compleet met onze verschillende mogelijkheden in afwerking. Kies bijvoorbeeld voor een bijpassend of contrasterend stiksel of maak je rolgordijn compleet met een houten onderlat. Stoere ringen in de onderafwerking van je rolgordijn zorgen voor een speels accent.


SCREENSTOF: IDEAAL VOOR GROTE RAMEN

In onze uitgebreide collectie vind je ook extra grote rolgordijnen. Deze rolgordijnen zijn voorzien van de speciale stof ‘screenstof’. Wat deze stof uniek maakt is de grote afmeting, namelijk tot wel 4 meter breed en maar liefst 6 meter hoog! Uitermate geschikt voor grote raampartijen. Daarnaast biedt de stof vele voordelen:

  • Filtert het licht.
  • Weert zonlicht en warmte.
  • Hangt altijd strak.
  • Eenvoudig te reinigen, en daarom zeer geschikt voor in de keuken.

De rolgordijnen van bécé met screenstof zijn verkrijgbaar in de tinten wit, beige, grijs en zwart en in verschillende transparanties.


DRAAI-KIEPRAMEN

Draai-kiepramen zijn erg functioneel omdat je ze op twee manieren kunt openen. Echter, wanneer het raam naar binnen toe geopend wordt, zit vaak de raamdecoratie in de weg. Een bécé rolgordijn met cassette is dan de perfecte oplossing. Dit systeem wordt op het raam geplaatst zodat je het raam op alle manieren kunt openen. Daarnaast voorkomt het rolgordijn met cassette lichtkieren wanneer duisternis gewenst is. Je kunt je rolgordijn ook bevestigen door middel van klemsteunen op je draai-kiepraam. Met behulp van spandraden blijft je rolgordijn goed op zijn plek en wordt klapperen voorkomen.


DAKRAMEN

De op maat gemaakte rolgordijnen van bécé zijn ook geschikt voor een dakraam. Bevindt het dakraam zich in een slaapkamer en wil je profiteren van een goede nachtrust? Kies dan voor een verduisterende stof. Doordat de stof aan alle kanten ingesloten zit worden lichtkieren voorkomen.

 

onze openingsuren

Gelieve een mondmasker te dragen
bij het betreden van de winkel.

ma 9u30-12u30 en 13u30-18u00
di 9u30-12u30 en 13u30-18u00
wo 9u30-12u30 en 13u30-18u00
do 13u30 - 18u00
vrij 13u30 - 18u00
za 10u00 - 18u00

een blog vol ideeën

Blog wildvanstof

Laat je inspireren door onze blog:
wildvanstof.blogspot.be

onze nieuwsbrief

Schrijf je in en ontvang onze promoties!