Soldeur | Gordijnen op maat

Bij ons vind je een enorm groot aanbod in gordijnen! Wij komen bij jou thuis opmeten en plaatsen. 

 

Ado-gordijnen-soldeur

ADO staat voor hoogwaardige interieurstoffen. ADO heeft naast een klassieke collectie stoffen ook een groot aantal stoffen met verrassende dessins, ontworpen door vooraanstaande designers, passend binnen de thema's basic, modern en landelijk. Zo is er voor elk interieur een passende stof te vinden! Alle ADO producten zijn kleurecht en zo goed als krimpvrij. 

Ahouseofhappiness-gordijnen-soldeur

De nieuwste interieurtrends bij A House of Happiness! Origineel, op maat, jong, basic, fris ... zijn enkele kenmerken voor dit merk. Bovendien hebben ze een heel goede prijs-kwaliteitverhouding. Ontdek bij ons hun nieuwe collectie 'byTZUM'.

couture-gordijnen-soldeur

Couture is gespecialiseerd in confectie op maat van glas- en overgordijnen, vouwgordijnen en panelen, te verwerken in alle mogelijke stoffen.

sunway gordijnen soldeur2

De Sunway collecties worden met zorg samengesteld. Onderscheidende producten, een actueel kleurbeeld, toepassing van high-end materialen en design techniek! Al ruim 50 jaar maken ze raamdecoratie op maat.

dussk-gordijnen-soldeur2

Dussk maakt luxueuze gordijnstoffen die zorgen voor een prachtig interieur. Dit merk is heel geliefd bij architecten. Stoffen met een verhaal!

gardisette-gordijnen-soldeur

Gardisette, duurzame kwaliteitsgordijnen. Alle gordijnen zijn met veel zorgzaamheid gemaakt en zijn verrassend vernieuwend! Sterk in duo gordijnen, plisségordijnen en Japanse stores. Kom hun collectie bij ons ontdekken!

inside-gordijnen-soldeur

Inside werd in 1992 opgericht, met een focus op raamdecoratie, vouwgordijnen, overgordijnen & paneelgordijnen. Design, innovatie & kwaliteit zijn hun sleutelwoorden. Ontwerp, fabricatie en technische service zijn 100% Belgisch.
Personaliseer en creëer hier jouw gordijnen en ontvang je staal! Ontelbare mogelijkheden aan dessins & kleurencombinaties en gemakkelijk in onderhoud dankzij de 100% polyester samenstelling.

topblind-gordijnen-soldeur

Een innovatie in maatwerk voor raamdecoratie, Topblind selecteert de beste kwaliteitsmaterialen en heeft onvoorstelbare keuzes in afwerkingen, kleuren en afmetingen.

vadain-gordijnen-soldeur

Vadain, liefde voor je raam. Zij zijn specialist in zachte raamdecoratie: gordijnen en vouwgordijnen. Zij maken twee keer per jaar met een veelzijdige collectie gordijnstoffen, geschikt voor elke woonstijl.


vano-gordijnen-soldeur

Vano, een familiale onderneming gespecialiseerd in decoratiestoffen voor gordijnen!

bece-gordijnen-soldeur

Bécé, mode voor je raam! Met de raamdecoratie van bécé maak je van je huis je thuis. Al meer dan 45 jaar maken ze raamdecoratie op maat. Deze collecties zijn samengesteld op basis van de actuele trends. De producten zijn van hoge kwaliteit, mooi afgewerkt en worden snel geleverd. Je maakt je raamdecoratie uniek met deze mooie decoratieve opties. Ervaar zelf wat bécé raamdecoratie voor jouw interieur kan doen.

 

onze openingsuren

Gelieve een mondmasker te dragen
bij het betreden van de winkel.

ma 9u30-12u30 en 13u30-18u00
di 9u30-12u30 en 13u30-18u00
wo 9u30-12u30 en 13u30-18u00
do 13u30 - 18u00
vrij 13u30 - 18u00
za 10u00 - 18u00

een blog vol ideeën

Blog wildvanstof

Laat je inspireren door onze blog:
wildvanstof.blogspot.be

onze nieuwsbrief

Schrijf je in en ontvang onze promoties!